• Личный кабинет
  • Сайт Весны
  • Корзина
  • Услуги
  • Меню
  • Торты
  • Наши работы
  • Контакты

Chat post

Mike:

Other techniques associated with Old World winemakers include higher fermentation temperatures and a period of extended maceration following fermentation where the wine can leech more phenolic compounds from the grape skins.

Lisa:

This can create more tannic and austere wines with more layers of complexity that require longer periods of bottle aging in order to mature. In contrast, the technique of transferring the must into oak barrels during fermentation and inducing malolactic fermentation early is more commonly associated with New World wine regions and wines that are softer and mature earlier.

Наши залы

Веранда
VIP караоке
Караоке
Малая веранда
Основной зал
Выездное обслуживание

Наши контакты
Узнайте подробнее подробнее об организации мероприятий по телефону:
+7 (8482) 744-244
Пользовательским соглашением Политика конфиденциальности.
VesnaБанкет © 2023. All Rights Reserved.
Close cookie popup

Данный сайт использует файлы coockie для отслеживания ваших интересов и улучшения сервиса. Пользуясь сайтом вы соглашаетесь с Пользовательским соглашением.